English English Deutsch Français French
<-- Please wait while the page is being translated -->

27 Ağustos 2011 Cumartesi

KIVANÇ TATLITUĞ - KUZEY


Babasının çabuk yükselen öfkesini, annesinin güzelliğini almış.Tam bir sokak çocuğu olarak büyümüş. Tembel, haylaz, umursamaz, kavgacı bir çocuk. İstediği anda, istediğini yapmaya alışmış, bunun yüzünden çok dayak yemiş. Babasının otoritesini her fırsatta delmiş. Hırçınlığı üzerine o kadar yapışmış ki, insanlara karşı temkinli, hiç alttan almıyor, töleransı yok. Ama ailesine çok düşkün. Sahip olduklarına çok düşkün. Etrafındakilerden birine zarar geleceğini düşünse, gözünü kırpmadan bıçağa yumruk atacak kadar gözü kara bir karakter. Bu özellikleri de hayatı boyunca canını yakıyor. Ağabeyinin ilk aşkı, onun da büyük aşkı.

BUĞRA GÜLSOY - GÜNEY


Çok hırslı bir çocuk. Babasının hırsını, annesinin yumuşaklığını almış. Kuzey'in tam zıddı bir karakter. Okul hayatı çok başarılı geçmiş, çalışkan bir çocuk. Babası onun, girişimciliğinden rahatsız, zaman zaman yolunu kesiyor onu simit fırınına bağlamak üzere bastırmaya çalışıyor. Büyük hayallerinden babasının rahatsız olduğunun farkında. Ondan hem ürküyor, ama azar işitmemek hakaret duymamak için hem onun istediklerini yapmış hem de kendi hayalleri için çaba sarf etmiş bir çocuk. Tam anlamıyla babasına katlanıyor, bu arada annesini de, babasına çaktırmadan koruyor. İlk çocuk olmanın avantajını, Kuzey doğana kadar yaşamış. Kuzey'in yaramazlıklarından, o da zarar görmüş, büyük oğlan olarak onun dayaklarını yemiş babasından. Paraya çok değer veriyor. Parasının kıymetini iyi biliyor. İyi ilişkiler kurmanın, geleceği için iyi bir yatırım olacağının farkında. Lise yıllarından beri Cemre'yi seviyor. Geleceğe ait planlarında Cemre'nin büyük yeri var. Onunla evleneceğini biliyor.

ÖYKÜ KARAYEL - CEMRE ÇAYAK


Kuaför Gülten'in biricik kızı. Annesi, babasından çok küçük yaşlarda ayrılmış. Yalnız büyümüş, Güney gibi hırslı bir kız. Annesinin değer yargılarıyla büyümüş, zengin bir hayatın özlemi içinde. Annesiyle, Kuzey ve Güney'in oturdukları mahalleye taşındıklarında, hemen iki kardeşin de ilgisini çekmiş. Bunun çok farkında ama o, Güney'i seçmiş. Kuzey adam olmaz ama Güney, onu hayallerine taşıyabilecek bir çocuk, üstelik çok aşık. Güney'in sakinliğinden ve hırsından hoşlanıyor.

MUSTAFA AVKIRAN - SAMİ TEKİNOĞLU


Kuzey ve Güney'in babası, Tekinoğlu simit ve kurabiye fırınının sahibi. 60 yaşlarında. Sert görünüşlü, afını esirgemeyen, biraz da patavatsız bir adam. Sevgisini gösteremeyen, duygu eksiği. Çocuklarına karısına karşı da öyle, çünkü kendi babasından da aynı muameleyi görmüş.. Karısını sadece ona iki erkek evlat verdiği için yüceltmiş. Tam bir diktatör.

SEMRA DİNÇER - HANDAN TEKİNOĞLU


Kuzey ve Güneyin annesi. Orta halli bir ailenin tek kızıyken, Sami'yi sevmiş, ailesi onunla evlenmesini istememiş. Buna rağmen direnmiş ve evlenmiş. Zaman içinde Sami'nin aksiliği ve istenmeyen bir damat olmasının hırçınlığıyla tamamen uzaklaşmış. Oğulları dünyaya geldikten sonra, bir süre evde itibarı artmış, sonrasında da, Sami'nin çocuklarının bakıcısı haline gelmiş. Şimdi ellli yaşlarında. İçinde başka bir hayatın özlemi gizli..

ZERRİN TEKİNDOR - GÜLTEN ÇAYAK


Cemre'nin annesi, 40'lı yaşlarının sonunda, yalnız, yarım kalmış bir kadın. Mutsuz evliliğini bitirip, kızını tek başına büyütmüş. Kimseye muhtaç olmadan kuaförlük yaparak hayatını kazanmaya çalışıyor. Kendisi de mutsuz bir ailede büyümüş, küçük yaşlardan itibaren kuaför yanında çalışmaya başlamış, büyük hayalleri var, ama bu hayallerinin yanına bile yaklaşamamış. Kızı büyüdükçe, gerçekleştiremediği hayallerine kızının ulaşmasını umut ediyor..

RIZA KOCAOĞLU - ALİ GÜNTAN

Kuzey'in en yakın arkadaşı ve Kuzeyin Cemre'ye aşkının sessiz şahidi. Bunu Kuzey'le bile konuşmuyor. Kuzey ,Güney'le aynı mahallenin çocukları. Ali kendisiyle ilgili hiçbir problemi olmayan, son derece neşeli, kalender bir genç. Pazarcılık yaparak hayatını kazanıyor. Amcasının tezgahlarında çalışıyor.

BADE İŞÇİL - BANU SİNANER


Atilla Sinaner'in kızı, Güney'in üniversiteden sınıf arkadaşı. Çok varlıklı, eğitimli, donanımlı, sosyal çevresi geniş. Kendine güveni tam. Annesi ve babası birkaç yıl önce medeni bir şekilde ayrılmışlar. Banu'nun annesiyle ilişkisi hiç kopmamış ama, babasına daha yakın. Engel tanımayan bir kız. Babasıyla demokratik bir ilişkisi var. Çevresindeki çoğu erkek tarafından ulaşılmaz bir yerde. Taviz vermeyen kişiliği onun erkeklerle uzun süreli arkadaşlıklar kurmasına engel oluyor.

ÜNAL SİLVER - ATİLLA SİNANER


Çok zengin ve saygın bir iş adamı. Çok başarılı. Genel olarak iyi bir insan. Güney'in en büyük destekçisi. Onun hırsını ve potansiyelini keşfeden adam. Banu'nun Güney'e olan büyük aşkı da Güney'i onun için önemli yapıyor.

ÇAĞDAŞ ONUR ÖZTÜRK - BARIŞ HAKMEN

Banu'nun anne bir baba ayrı ağabeyi, Atilla Sinaner'in şirketlerinin küçük hissedarı.. Yakışıklı hırslı bir adam. Barış Hamken, Sinaner şirketler grubunda, daha çok söz sahibi olmak istiyor..

26 Ağustos 2011 Cuma

Gökşen Ateş - Venus Tezeral

Dizideki Barış'ın uzatmalı sözlüsü, müstakbel nişanlısı stil ikonu.. Bir an önce Hakmen soyadını alıp, kendini garantiye almak isteyen, güzel kadın.. Banu'nun yaşadıklarının en yakın şahidi..

Simay Canaş - Hazar Hergüçlü



Kıvançı yani Güney'i kafaya alacak varoş kız. Eğlenceli, renkli, fettan, tehlikeli..

Kuzey Güney 2.Tanıtım Fragmanı izle



Kuzey Güney Dizisinin   2.Tanıtım Fragmanı

24 Ağustos 2011 Çarşamba

Kanal D yeni sezon Fragman - Kuzey Güney


kanal d nın yenı sezon tanıtım fragmanı merakla beklenen kuzey guney dızımız fragman ıcınde yerını almaktadır ıyı seyırler

23 Ağustos 2011 Salı

Dizi Ay Yapım Tarafindan Kanal D'de Yayınlanıcak




Ay yapıma ait, bir kanal d dizisi , fatmagül olsun menekşe ile halil ve bir çok diziye imzasını atmış olan bir yapım şirketi  kıvançın olacağı dizide her halükarda tutacağı için iyi bir yere geleceğinden adım gibi eminim. yeni oyuncularda belirecek bir kaç güne. ay yapım ile ilgili tüm haberleri sitemizden alabilirsiniz, yeni senaryo bilgileri olsun yeni düzen olsun herşeyiyle beraber sizlerle olacaktır.

Yarışı Kim Kazanacak?


Yeni sezonun iddialı dizilerinden Adını Feriha Koydum'la Kuzey - Güney karşı karşıya!......... Aşk-ı Memnu'da büyük aşkını Bihter'e kaptıran Nihal, yani Hazal Kaya, yeni dizisi Adını Feriha Koydum'da aşkı gecelerin veliahtı, yakışıklı mı yakışıklı Emir Sarrafoğlu'nda buldu; ancak Behlül'ün, yani Kıvanç Tatlıtuğ'un, Hazal Kaya'nın peşini bırakmaya niyeti yok gibi görünüyor. Yakışıklı Oyuncunun başrolünde olacağı, sezonun beklenen işlerinden olan Kuzey - Güney, Cuma akşamları Kanal D ekranlarında olarak, Show Tv'nin iddialı dizilerinden Adını Feriha Koydum'la yarışacak.

Hazal Kaya, her iki dizisinde de Best Model birincileriyle kamera karşısına geçerken, yeni sezonda ekranların iki Best Modeli, aynı günde kozlarını paylaşacaklar. Kıvanç Tatlıtuğ, Oyunculuk konusunda daha kıdemli olduğu için yarışı önde götürebilir; ancak televizyon dünyasına Adını Feriha Koydum'la adım atan ve yaz sezonunda da Anadolu Kartalları adlı sinema filminde rol alacak olan Çağatay Ulusoy'un da hayran kitlesi ciddi rakamlara ulaşmış durumda. Bakalım Best Model Savaşları'nın birincisi hangisinin zaferiyle sonuçlanacak?...


Kıvanç Durmadan Diyet Yapıyor




Kıvanç Tatlıtuğ’da Kuzey Güney Dizisi için Diyet ve Vücut Çalışmasına Devam Ediyor… önceki Günlerde Dizi için Boks Dersleri Aldığını Duyurmuştuk… Neyse Kıvanç tatlıtuğ’da Sıkı Diyet Yapan ünlü isimlerden Birisi Yeni Sezonda Ekrana Gelecek Kuzey Güney Dizisi için 2 Aydır Doktor kontrolunde Diyet ve Düzenli Spor Yapıyor
Buğra Gülsoy ile aynı dizide iki kardeşi canlandıracak olan Kıvanç Tatlıtuğ, iki ay önce özel bir diyetisyen yardımıyla diyet yapmaya başlamış. Ayda 2 bin TL ödeyerek diyetisyen ne diyorsa onu yemiş, nasıl yapması gerekiyorsa öyle spor yapmış. Yani son zamanlarda sergilediği kaslı vücudu böyle bir disiplin sonucu ortaya çıkmış.

Tanıtım Fragmanı İzlenme Rekoru Kırdı


Kuzey Güney Dizisi ilk Bölüm fragmanı Seyirciler Tarafından izlenme Rekorları kırdı ve Dizi Merakla beklenmeye Devam ediyor…  Eylül Ayında Kanal D Ekranlarında Yayın Hayatına Başlayacak olan Kuzey Güney Dizisi ilk Tanıtımı ile Büyük ilgi Gördü…
Başrollerinde öykü Karayel, kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Bade işçil’in yer Alacakı ve Eylülde Ekrana gelecek Olan yeni Dizimiz Kuzey Güney ‘in Geçtiğimiz Günlerde Yayınlanan ilk fragmanı Hayranlarını Sosyal medya ve Sitelere Bağlayıp Yorum Akınına Neden oldu.  ilk izlenim Az ama öz niteliğinde bir fragman olarak göze çarptı yani izleyicinin ağzında izlenme isteği tadını bıraktı…


KUZEY GÜNEY DİZİSİ OYUNCULARI

EKLENECEK

Bölüm Özetleri

Yakinda Eklenecek

Oyuncular

Yakinda Eklenecek

Bölüm Özeti







Kuzey Guney 1. Bolum Ozeti Yakinda

Çekimler tüm hızıyla devam ediyor

Kuzey güney dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Sıcağın ve Ramazan ayının verdiği yorgunluğa birde çekimler eklenince oyuncularımız çok zorlanıyor. Eylül ayındadizi yayına başlayacak ve siz izleyicileri ekranlara bağlayacak. Kanal D de yayınlanacak olan Kuzey Güney'in hangi gün yayınlanacağı daha belli değil umarız geç saate koymazlar.


Sosyal Aglarim
Arma SevdalisiÖyle böyle degil. Galatasaray'i Çok Seviyorum Milford Sound in New Zealand
Hakan Sükür Kral Hakan Sükür Bir Baskadir Kral Sevgisi Milford Sound in New Zealand
Asli EnverFavori Kadin Oyuncum Seni Seviyoruz :D Milford Sound in New Zealand
Emre AydinSarkilarini severek dinliyorum... Milford Sound in New Zealand
Kemal Sunal Hiç kimse olmadi senin gibi Kalbimizdesin.. Milford Sound in New Zealand